Pro Info Soft

Pro info je preduzeće koja se bavi razvojem, izradom i implementacijom kvalitetnih informatičkih resenja svih veličina, od malih do enterprise.

Šta možemo da uradimo za vas?

Modeliranje poslovnih procesa

Dizajniranje baza podataka

Izradu programa i kompletnog informatičkog rešenja

Konsultantske usluge

Pro Info doo

Pro Info Soft i Pro Info Design su deolovi firme Pro Info doo nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu jednom korisniku.


Pro Info design se specijalizovala za izradu internet sajtova, dok Pro Info Soft pruža uslugu projektovanja, izgradnje i implementacije programa za poslovanje.

Kontakt

Pro Info doo
Sonje Marinković 16
21000 Novi Sad
Republika Srbija

Tel: +381 21 456 763
E-mail: office@proinfo-soft.com
Skype: poziv, dopisivanje

Pro Info

Konsultacije

Konsultantske usluge u svim fazama realizacije informacionog sistema.

Dizajn

Dizajniranje poslovnih procesa i relacionih modela baze podataka, do izrade programskih specifikacija

Programiranje

Uslužno programiranje prema vašim programskim specifikacijama

softver

Računarski programi

Naši programi predstavljaju poslovno aplikacijsko rešenje koje pospešuje vaše poslovanje, unapređuje i omogućava lakše i brže obavljanje posla. Sve ovo doprinosi uspešnijem poslovanju vaše firme.

Pro Info preogrami se ne koncentrišu samo na rešenje konkretnog poslovnog problema, već i na sveukupno zadovoljenje naših klijenata. Izrada i održavanje naših softvera vrši se po međunarodnim standardima.

Naša firma se ne bavi preprodajom tuđih programa, nego sama izrađuje sve, što nam omogućava da odgovorimo na sve specifične zahteve naših korisnika. To je moguće kako izmenom postojećih tako i izradom potpuno novih programa. Prilikom razvoja programa, koristimo svetski priznate razvojne alate. Svi naši programi su modularni, jednostavni za upotrebu i nadogradnju.

Gotova programska rešenja